Referenties

Ik ben trots op mijn referenties! Onderstaand een overzicht van een aantal recente referenties. Heb je les gehad van mij en wil je graag een referentie plaatsen, stuur je reactie dan via het formulier wat je onderaan deze pagina kunt vinden

"

Een man met passie en talent voor zijn vak.

Toen mijn rijleraar stopte was Renie zo fantastisch om mij les aan te bieden. Dankzij zijn effectieve manier van les geven heb ik het bij Renie in 1 keer gehaald.

DANKJEWEL RENIE!

Jelle Bunt

21-05-2021

"

1e keer geslaagd!!, top lessen van renie veel geleerd en gelachen bedankt voor de leerzame lessen!

Britt Koopmans

20-05-2021

"

In één keer geslaagd!!  Bedankt Renie voor de goede rijlessen. Ik heb er veel van geleerd en daardoor in 1 keer geslaagd.

Milon Jolie

14-05-2021

"

Eerste keer geslaagd! Bedankt Renie voor de leerzame lessen en al het vertrouwen dat je in me had. Het was erg gezellig! Je bent een top instructeur die precies weet wat je nodig hebt: zeker een aanrader voor iedereen!

Yentl Timmermans

12-05-2021

"

Na de tweede keer geslaagd door de leerzame en gezellige rijlessen.

Ruben Klaassen

10-05-2021

"

1e keer geslaagd! Heel erg bedankt voor de goede lessen.

Ties

26-04-2021

Stuur jouw referentie!

Ik ben erg benieuwd hoe jij de rijlessen hebt ervaren bij Autorijschool Renie van Herwaarden. Ook vind ik het belangrijk dat de potentiële klanten inzicht krijgen in mijn klantbeoordelingen. Ik waardeer het heel erg wanneer je jouw referentie naar mij toestuurd via rechtsstaand formulier.

Hoe heb jij de rijlessen ervaren bij Renie?

M

V